Nyheder

Opfølgning på varme og vandtryk

Opfølgning på varme og vandtryk

I efteråret indsamlede afdelingsbestyrelsen alle de problemer beboerne oplevede med bl.a. varme og vandtryk. Alle sagerne blev indrapporteret på en gang til 3B og nu er Scandibyg færdig med, at gennemgå de pågældende lejemål.

 

Vedrørene varmeproblemer, har Scandibyg nu udbedret alle pånær et tilfælde. Oplever man problemer med eksempelvis gulvvarmen på badeværelset, er det vigtigt at man kigger i Vejledningen for Fjernvarmeunitten og checker at cirkulationspumpen er indstillet korrekt (se side 11).

 

For de lejemål hvor der var problemer med det varme vand, skulle alle sager være afsluttet i sidste uge. Problemet har i flere tilfælde været pga. et defekt termostatbatteri, som kun kunne give ca. 38 grader varmt vand.

Vedrørene vandtryk, er der lavet et tilsyn i en af de boliger der havde indrapporteret problem. Scandibyg har konstateret, at boligen har det fornøden tryk.

Hvis man efterfølgende har oplevet problemet med vand, varme, ventilation eller utætheder, er det vigtigt at man noterer det på lejemålets fejl-/mangelliste i forbindelse med 1 års gennemgange. Husk at listen skal være indsendt til 3B senest tirsdag d. 16.2.2016.

Gå tilbage